malinberg.com

YOGA / MOVEMENT

CLASSES AND WORKSHOPS

SUP YOGA

Upplev ett helt nytt sätt att yoga – på vattnet! Med hjälp av brädan och vattnets konstanta rörelser tränar vi core och kroppskontroll genom sköna, mjuka yogaflöden! Går att utföra som workshop där paddlingen är en del av träningen, eller som klass då brädorna är fästa i en lina.

GYMNASTIC MOVES

Vi använder oss främst av vår kroppsvikt med inslag av bland annat ringar, räck och paraletter/golvbarr! Du får lära dig grundpositionerna i gymnastik för att därefter kunna gå vidare till mer avancerade övningar. Klassen passar dig som vill lära dig och veta mer om sporten gymnastik, men det spelar ingen roll vilken bakgrund du har – så länge du är beredd att gå utanför din komfortzon!

INFLO’

INFLO’ står för “Inversion Flow” och är ett yogakoncept utvecklat av Malin Berg. Varje klassupplägg har ett tema som bygger på ett specifikt lyft där inledning, teknik, flöde och nedvarv syftar till att förbereda kroppen på just detta. Klassen går att utföra delvis mot vägg!

TYC Yoga

The Yoga Collection är för den modiga yogautövaren som vill utveckla ett eget personligt och kreativt uttryck på yogamattan. En spet/vidareutbildning utvecklad av Malin Berg och Maria Ekman. Fokus för utbildningen ligger på fysiska rörelser, ledarskap, kreativitet och utveckling av den egna personliga stilen. www.theyogacollection.se

“Mitt största mål som instruktör är att lyfta mina deltagare, ge dem självförtroende och feel good-känsla! Mina deltagare är min största inspirationskälla. Jag faschineras av olika rörelsemönster och brinner för att plocka fram och lyfta förmågor som finns där, i kroppen!”

BLOGG

NYHETER

Get in touch