MALIN BERG MOVEMENT

CLASSES AND WORKSHOPS

SUP YOGA

Upplev ett helt nytt sätt att yoga – på vattnet! Med hjälp av brädan och vattnets konstanta rörelser tränar vi core och kroppskontroll genom sköna, mjuka yogaflöden! Går att utföra som workshop där paddlingen är en del av träningen, eller som klass då brädorna är fästa i en lina.

GYMNASTIC MOVES

För dig som vill lära dig mer om gymnastik, för din egen skull eller för att instruera, och som vill fördjupa dina kunskaper inom träning! Du får lära dig progressioner och slipa på din teknik i bland annat handstående, pullups, lyft och hopp – något som kan vara särskilt användbart för dig som utövar crossfit!

YOGA

Malins dynamiska yogasekvenser ger dig kraft och balansering med mycket utrymme för kreativitet. Expansion, rörlighet och centrering, mjuka blickar och ansikten. En mix av energi, lekfullhet och stillhet. From flow to slow!

INNER STRENGTH

Inner strength – koncept utvecklat tillsammans med Maria Olofsson – utförs i ett skönt flyt med funktionella rörelser för att utveckla balans, core, smidighet och styrka! Fokus ligger på kontroll och precision i rörelsen. Klassen byggs upp i block med 5 nivåer och du kan själv välja hur långt du vill gå i varje block. Finns även som instruktörsutbildning!

“Mitt största mål som instruktör är att lyfta mina deltagare, ge dem självförtroende och feel good-känsla! Mina deltagare är min största inspirationskälla. Jag faschineras av olika rörelsemönster och brinner för att plocka fram och lyfta förmågor som finns där, i kroppen!”

BLOGG

NYHETER

Get in touch