HANDSTAND WORKSHOP

WORKSHOP 1 DAG

Vidareutveckling för dig som instruerar eller utövar yoga. En heldag (IRL) workshop där du får lära dig grunderna till handstående. Vi praktiserar från liggande till stödjande och du kommer att lära dig att träna på ditt handstående utan att ens vara upp och ner! Men – vi kommer givetvis att träna upp och ner också, med och/eller utan vägg! Du får med dig en övningsbank i bild & rörlig bild och mycket tid läggs på tekniken i de olika övningarna samt hur du kan skala/addera dem så att de passar just dig och/eller dina deltagare. Vi avslutar dagen med en yogaklass där vi väver in det vi lärt oss och gått igenom under dagen!

2995 kr inkl. moms

Kursinnehåll 10.00-17.00
• Övningsbank/Progressions Handstand
• Stabilitet för skuldror
• Core
• Handstand klass

Du får även med dig:
• Övningsbank i bild & rörlig bild
• Handstand – inspelad workshop & klass
• Utbildningsmaterial

NÄSTA DATUM
8/11 Eskilstuna

Anmäl dig HÄR!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *