Gymnastic Moves – Strength & Stretch

Förra helgen höll vi event på Actic City i Eskilstuna. Jag höll klasser i bland annat Yoga och Gymnastic Moves. Tycker mer och mer om att instruera den sistnämnda, då klassupplägget och strukturen blir allt tydligare för varje gång jag kör den! Parallellt med eventet hölls även utbildningar i Core Mama (träning under och efter graviditet, med sjukgymnast Karin Henning som utbildare) och Yoga. Januari och februari har varit två otroligt intensiva månader för min del med utlandsresa, utbildning, events och flera projekt som jag ansvarat för, samtidigt som jag påbörjat mitt nya jobb som Gruppträningsansvarig på Actic Munktell & Kungsgatan här i Eskilstuna. Nu tänkte jag stanna upp – njuta lite av det jag gjort riktigt bra, utvärdera och utveckla det som kan göras bättre. Se på det lite från håll :)

gymnasticevent

I veckan har jag fortsatt med temat gymnastik och samlat ihop lite nytt material. Gymnastic Moves goes gruppträning med 2 st olika klasser/inriktningar anpassade för gruppträning – Strength och Stretch! Den första klassen, Strength, är en fysklass med inspiration från gymnastiken. Tänk dig kickar, snurrar, utfall, plankor av olika slag, björngång och krabbgång så får du säkert upp en bild i huvudet :) Om inte kan du se ett litet smakprov här nedanför. Funktionell träning som utmanar balans, styrka, rörlighet och explosivitet.

Stretchklassen är en ren stretch- och rörlighetsklass. Mer statisk än mina yogaklasser och vi strävar efter att hålla positionerna under en längre tid. Vi jobbar både aktivt och mer yin inspirerat. Ser fram emot att utveckla det vidare!

Tack till alla som kom och testkörde klassen med mig i onsdags på Munktell!
Önskar er en riktigt skön helg!