Inner Strength

Har ni kollat in programmet för WorkoutÅre den 2-4 juni? :) Där hittar du bland annat mitt och Maria Olofsson’s nya kocenpt – Inner Strength! En klass som går från funktionell träning till yoga och gymnastik i ett skönt flyt. Läs mer och boka din plats på WorkoutÅre här! 

InnerStrengthare

Jag älskar att vara kreativ runt klassupplägg och tillsammans med Maria har det här blivit en sån skön klass med både flyt, finlir, styrka och explosivitet!

Du kan köra klassen både i Portugal med Springtime Travel och på Fuerteventura med AerobicWeekends i vår! Jag ser extra mycket fram emot att få presentera klassen på ItsConvention i Ryssland i höst! Förutom Inner Strength kommer jag att köra klasser i gymnastik, yoga och funktionell träning :)

Sen lääängtar jag också efter en utbildning- och inspirationshelg som jag bokat in för min egen skull i London i april! Ska bli såå roligt och nyttigt att få utmanas och utvecklas i min egen träning! :) Yoga i Soho, mitt i London.