Helgkänsla & Inner Strength

Har man två jobb, är det nääästan så att man får två helger också 😉 nästan!

Har nu jobbat månd-onsd i mitt jobb som gruppträningsansvarig på två Actic anläggningar i Eskilstuna där jag bor! Kul att få träffa lite kollegor igen efter semestern! Den här veckan har handlat mycket om struktur och planering, och jag ser fram emot att komma igång i full speed med utvärdering och feedback av instruktörer under hösten!

Nu har jag 1 och en halv dag ledigt. Skönt mitt i veckan! Laddar för ett besök i både Malmö och Göteborg under helgen, där jag kommer att presentera Inner Strength, Gymnastic Moves och Yoga på AerobicWeekends events! Direkt från Göteborg till Stockholm – för på måndag ska jag och Maria hålla en promotionklass för Inner Strength i Stockholm. Så det blir mycket resa i veckan! Inner Strength är alltså vårt nya koncept – en klass med lika delar core, gymnastik och yoga! Har kört igenom klassen nu ett par gånger och den ger en känsla av kontroll, kraft och flyt! Och extra roligt att få leka lite gymnast! 😉

Är ni nyfikna på en inspirationsklass eller vill veta mer? Kontakta mig eller Maria, och besök vår hemsida www.innerstrength.se!

IMG_5143