Bucketlist

Vi är redan inne i november och jag är inne här på sidan och fixar och trixar lite. Uppdaterar kalendern och kan inte låta bli att se tillbaka på det gångna året – Wow, vilket år! Förutom att jag haft fantastiskt kul i mitt jobb på Actic i Eskilstuna, så har jag hållt utbildningar och events i bland annat Malmö, Göteborg, Stockholm och Östersund. Events och träningsresor till Playitas/Fuerteventura, Gural/Turkiet, Ryssland, Finland och London. Avslutar året med en resa till Berlin! Känner mig enormt tacksam (och lite stolt) över 2017.

När jag planerade året var jag snabb med att “boka in” LEDIGA helger och dagar i november (precis som i juli månad). November, som annars kan kännas rätt grå och tråkig, har fått bli min återhämtningsmånad. Utnyttjar mörkret till att sova extra mycket (lägger mig oftast redan kl 21 på kvällen), träna det jag tycker känns roligt och umgås mycket med vänner, nära och kära! Noggrann med att få i mig D-vitamin och laddar även med MSM, magnesium och C-vitamin. I helgen ska jag, tillsammans med en av mina bästa vänner, gå en kurs i blyertsteckning – Ser verkligen fram emot att få stänga in mig i en bubbla och bara rita, och kanske dricka lite bubbel på rummet 😉 Nästa helg väntar en tjejhelg i Stockholm med en annan nära vän! – Helt plötsligt känns inte november så grå!

Sen kan jag inte låta bli att fila lite på min bucketlist för 2018. Hoppas lite på London och New York! Vill gärna gå någon utbildning, och bli bättre på att mixa musik! :) Vad har du på din bucketlist?

lapared