Hejdå vintertrötthet!

Igår var det tydligen “årets deppigaste dag” enligt många! Jag vet inte 😉 Men Januari, den trötthet jag känner inför dig, puh! Längtar efter att snart få glida in i februari, i solen och värmen på Playitas! På måndag är det dags för International Fitness & Fun och utbildning av nya instruktörer igen! Ska som vanligt bli fantastiskt att köra klasser med er deltagare och umgås med fina vänner/kollegor!

Men först håller jag yogautbildning hemma i Eskilstuna i helgen! Fullbokad kurs! Jag är så glad att det är så många som bokar sig och jag ser verkligen fram emot att få yoga tillsammans med er snart! Vill du gå kursen i Stockholm eller Göteborg senare i vår går det fortfarande bra att boka sig på http://www.aerobicweekends.com

Måste även berätta att jag och Maria spelade in materialet till vår online hemmaträning- och instruktörsutbildning i Inner Strength i torsdags! Nästan lite pirrig över att få se resultatet och dela det mer er! Det här är träningen för dig som kanske vanligtvis yogar mycket men behöver integrera mer fys/styrka i din dagliga praktisering eller för dig som vill jobba från grunden med hållning och teknik inför gymnastiska moment (inom t.ex. crossfit). Den här veckan ska jag även besöka gymnasterna i EGF och se på vilket sätt Inner Strength skulle kunna integreras i deras träning!

Så, fokus på nya spännande projekt – och hejdå vintertrötthet! Nu ses vi inte på ett tag :)

_72I5222