Spännande vecka!

Spännande helg och vecka på g då vi sätter igång ett projekt med utvärdering och feedback på Balanze i Strängnäs. Ska bli fantastiskt kul att jobba med och peppa instruktörerna där! Vi jobbar utifrån en modell som vi kallar för PUFF – Personlig Utveckling för framtiden, där vi så klart tar hänsyn till olika typer av klasser (body/mind, styrkeklasser, koreograferade klasser osv). Vill du också ha hjälp med utvärdering på ditt gym där du jobbar? Kontakta mig så diskuterar vi en lösning som funkar hos er!

Vet ni vad?! Jag har äntligen satt ett datum för en vidare/fortsättningskurs i Yoga!! Den 2-3 juni i Eskilstuna! Vi kommer att stå lite på händer, vi kommer att gå loss i vårt skapande och vi kommer att diskutera en massa intressant kring ledarskap och ditt eget varumärke :) Kursen bygger på att du har instruerat yoga i minst 1 år. Sååå kul ska det bli och jag hoppas få träffa just Dig!! Boka även in datumet 1 juni för en workshop i Linjering & Handstands. Workshopen är för ALLA – instruktör eller ej. Blir en skön afterwork workshop, ca 2 timmar! 

Vill även pusha en extra gång för våra öppna klasser i Inner Strength nästa lördag den 10 mars i Stockholm! Vi kör klassen kl 11.00 på Forma Träningscenter i Kallhäll och kl 15.00 på NordicWellness Odenplan. Vi berättar mer om online utbildningen som i samband med det kommer att släppas på movdoo.se!

Ha en underbar helg <3

handstående