MINA KLASSER

INNER STRENGTH
Utbildning och inspiration i modulform inom kategorierna BREATHE, MOVE, SWEAT & FLOW med sin grund i core, gymnastik och yoga. Gemensamt för de olika kategorierna är flytet mellan övningarna och de smarta klassuppläggen. Inner Strength är det gymmet/studion behöver utifrån behov. Vi utbildar gärna era instruktörer med syftet att stärka och förbättra de klasser ni redan har!

The concept is avalible for home practise and instructor trainings (online and IRL).

5/5 +++++ in Amelia Magazine

TRÄNA / UTBILDA DIG ONLINE
Inner Strength Online klasser och moduler BREATHE, MOVE, SWEAT & FLOW samt Office Workouts hittar ni på www.innerstrength.shop.twiik.me (se exempel ovan) – Ladda ner appen och prenumerera för 79/kr per månad eller köp klasser och moduler per styck!

HOT DYNAMIC (NY!)
Yoga i 38 grader varm studio. En dynamisk och atletisk yogaform  med fokus på rörelse och förflyttning förbättrar din rörlighet och styrka samtidigt som den fungerar avslappnande på både bindväv, muskler och leder. Jag instruerar denna klass varje onsdag kl 19.00 på MOWE yogastudio!

HOT YOGA BASIC (NY!)
Yoga i 35-38 grader varm studio. Klassiska yogapositioner med utgångspunkt i solhälsningen varvas med lite mer kreativa flöden. Skonsam och välgörande yoga för bindväv, muskler och leder där mycket tid läggs på tekniken. Fungerar också avstressande för nervsystemet.

HOT BARRE (NY!)
En unik Barre klass utförd i 35-38 grader värme som går på djupet. Rörelser, positioner och förflyttningar med inspiration från balett, pilates och yoga där vi använder oss av barren som redskap. Vi jobbar dynamiskt och i tempo större delen av klassen för att sedan landa mjukt på mattan.

YOGA
Jag instruerar klasser i dynamisk yoga (vinyasa), handstående, inversioner, yin yoga, hot yoga och mycket mer. Fler exempel på klasser/teman hittar ni längst ner på sidan! Jag skannar alltid av gruppen framför mig och skapar utifrån det smarta och genomtänkta klasser. Fokus ligger lika mycket på teknik som på flyt och känsla!

CORE & FUNCTIONAL TRAINING
Med fokus på funktionella positioner, rörelser och förflyttningar förbättrar vi vår inre core stabilitet, kontroll och balans. En inkännande klass med mycket fokus på teknik och med endast vår kroppsvikt som redskap!

FUNCTIONAL & ATHLETIC
Utmana dig själv med funktionella och atletiska övningar! Den här klassen kombinerar grundläggande funktionell träning med högintensiv träning där vi rör oss mycket i rummet.

GYMNASTIC MOVES
En funktionell och atletisk klass med inspiration från gymnastikens grunder! Vi utmanar vår styrka, kroppskontroll och vår explosivitet. Vi bygger upp klassen successiv genom olika progressioner som tar oss mot exempelvis handstående, pull-ups och olika hopp. Med och/eller utan props som ringar, räcken och paraletter.