top of page

Vi (jag och Maria Olofsson) är först med att skapa ett nytt och hållbart sätt och träna och röra sig med ljud! Vi älskar rörelse och brinner för att skapa upplevelser som gör att du längtar till nästa träningspass!

SOUND hjälper dig att LYSSNA mer till vad kroppen behöver och hitta balans mellan Breathe, Sweat, Move och Flow som är våra ledord. Smart och effektiv träning utan att krångla till det!

Ta med dig våra ljudpass ut på löpturen, cykelturen eller i den miljön du befinner dig i! Ibland vill man bara få blunda och följa instruktionerna, om det är så är hemma i vardagsrummet.

YOGA - Jag instruerar en dynamisk och fysisk yogastil. Jag brukar säga att ett yogapass är lite som ett besök hos physioterapeuten och just så vill jag att det ska kännas. För mig är det viktigt att det finns syfte och funktion med varje rörelse och position, alltid med luft och utrymme för din egen kreativitet och känsla.

FUNKTIONELL TRÄNING / CORE - Uthållighet, styrka, rörlighet och explosivitet utifrån kroppens uppbyggnad och funktion, ofta med inslag av gymnastikens basövningar.

INNER STRENGTH - Ett funktionellt och kreativt pass med inslag av core, gymnastik och yoga. Klassen kännetecknas av sin smarta uppbyggnad där vi bygger upp klassen likt en flödande yogaklass - först på den ena sidan, för att sedan repetera flödet på den andra sidan. 

Inner Strength Sound dark full.png
INNER STRENGTHSOUND
00:00 / 11:08
bottom of page